26 мар. 2010 г., 15:07

Нежен дявол или... 

  Поэзия » Любовная
700 0 1

Нежен дявол във света ми яви се,
във нощта ми дойде със мечти!
В миг животът ми преобрази се,
този дявол прекрасен си ти!

 

Сладки думи на ухо ми прошепна,
те затоплиха охладняла душа!
Сърцето ми от топлината трепна
и спечели любовта ми така!

 

Дявол, казваш, си, къде са рогата,
май са скрити, дълбоко във теб?
Със очите си виждам крилата,
ангел бял си, а ти, явно слеп!

 

Душата ти чиста е, всеки го знае,
пълна с обич, красота, доброта!
Но вътре дълбоко в очите си трае
малко въгленче, заредено с нега!

 

Нежен дявол  или ангел с опашка?
Аз не зная, но те искам такъв!
Щом съдбата при мен те изпраща,
нека станем за дяволи стръв!

© Таня Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??