21 окт. 2011 г., 22:30

Нежен огън 

  Поэзия » Любовная
826 0 2

 

Нежно разкажи ми приказка, от теб и мен измислена,

нежно покажи ми каква съм в приказката аз -

принцеса, на любов орисана,

или робиня, тръпнеща от твоя глас.

 

Разпалвай нежен огън вътре в мен,

с нежни, огнени прегръдки ме изгаряй...

Подклаждай ме със страсти всеки ден.

Не спирай да ме палиш, продължавай....

 

Като струни нежни на цигулка,

с едно докосване запели,

душата ми за теб ще пее.

От твоите докосвания ще трепери.

© Румяна Божилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??