Нежно разкажи ми приказка, от теб и мен измислена,
нежно покажи ми каква съм в приказката аз -
принцеса, на любов орисана,
или робиня, тръпнеща от твоя глас.
Разпалвай нежен огън вътре в мен,
с нежни, огнени прегръдки ме изгаряй...
Подклаждай ме със страсти всеки ден.
Не спирай да ме палиш, продължавай....
Като струни нежни на цигулка,
с едно докосване запели,
душата ми за теб ще пее.
От твоите докосвания ще трепери.
© Румяна Божилова Всички права запазени