11 мар. 2011 г., 20:06

Нежен сблъсък 

  Поэзия » Любовная
569 0 4

          Нежен  сблъсък

 

 

                              ... всичко идва от звездите...

 

 

 

Ние  сме две  късчета  звезди,

довеяни от безпричинната   случайност,

но  оставяме  един  във  друг  следи

от обич  със  знака за безкрайност.

В нежния  ни  сблъсък  сякаш   няма  драма

 -  такъв е   законът  на   всемира -

 под  формата  на  най-щастливата  измама

 две   души  в едно  събира...

© Запрян Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??