4 нояб. 2007 г., 15:13

Нежна смърт 

  Поэзия » Философская
901 0 11

От живота уморен, подирих в теб утеха!

Тръпнеща снага превил сред твоите нозе

ти,  кротък залив сред бушуващо море,

нежните ти длани скитника с любов приеха...

© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??