6 янв. 2009 г., 19:42

Нежна струна 

  Поэзия » Любовная
1185 0 3
Нежна струна


Ти нежна струна дръпна в мен,
събуди истинското чувство.
Изпълни с прелест идващия ден
и озари ме с твоето изкуство.

Такава топлина от теб искри,
пробуди нещо скрито, непознато.
Като комета ти ме озари,
разпали блясък във очите да гори.

Обичай ме завинаги така!
Прекрасно е да чувстваш истинската обич,
която искам всички на света
да разберат и също да открият!

© Маргарита Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??