Събудих се в три
през нощта и
усетих топлина.
До мене спеше ти,
момиче на мойте мечти.
Седнах на леглото,
погледнах към
звездите.
И усетих нежност
в гърдите.
Най-красивата жена
беше моята съдба.
Нежно цвете
ще те наричам.
И до гроб ще
те обичам.
© Надя Донкова Все права защищены