Nov 3, 2012, 1:05 PM

Нежно цвете! 

  Poetry » Love
561 0 1

 

 

Събудих се в три

през нощта и

усетих топлина.

До мене спеше ти,

момиче на мойте мечти.

 

Седнах на леглото,

погледнах към

звездите.

И усетих нежност

в гърдите.

 

Най-красивата жена

беше моята съдба.

 

Нежно цвете

ще те наричам.

И до гроб ще

те обичам.

 

 

© Надя Донкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??