31 мая 2010 г., 00:47

Нежно ми е... 

  Поэзия » Любовная
2025 2 41

 

              

                Небесно
                време
                време за обич
                с дъх
                на елен
                в душата ми
                женска
                и влюбена
                пак
                се пробужда
                копнеж
                нежен и тих
                и толкова мил
                в крило
                пеперудено
                скрит
                в рисувани
                точици
                малки луни
                с очи
                на влюбен поет...

                песен за теб
                от слънчеви 
                нишки
                сплита зората
                в небесния
                свод
                и защо ли
                сега пък... защо
                този
                нежен порой
                сълзи 
                от любов...

 

     

     http://www.youtube.com/watch?v=Th9RKkBzL_I&NR=1

 

     МУЗИКА>>> Richard Clayderman - Time To Say Goodbye

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??