26 мар. 2020 г., 14:00

Достойнство 

  Поэзия » Любовная
462 0 0

Ще те помня аз... Теб обичам...

Както розата иска дъжд...

Красотата дар от Бога наричам –

теб – вълшебството за влюбения мъж.

 

Но навън е мраз, студено,

цвете в туй време не вирее

и сърце от теб е наранено,

но не плаче... продължава да си пее...

 

От теб не усети то милувка,

романтиката е някъде далеч от мен,

както без звезди, луна нощувка

и аз ударен съм, но никога сломен!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??