21 янв. 2008 г., 06:12

Нежност 

  Поэзия » Любовная
1400 1 4
Протягам ръка да погаля твоето лице,
да го докосна нежно и чувствено,
да запаля огъня във теб,
да докосна страстно твоите устни,
да прокарам нежно пръсти през твоите коси,
да те прегърна и притисна към себе си,
нежност, нежност, нежност,
с нея искам да те обгърна...
 

© Лъв Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??