Jan 21, 2008, 6:12 AM

Нежност 

  Poetry » Love
1419 1 4
Протягам ръка да погаля твоето лице,
да го докосна нежно и чувствено,
да запаля огъня във теб,
да докосна страстно твоите устни,
да прокарам нежно пръсти през твоите коси,
да те прегърна и притисна към себе си,
нежност, нежност, нежност,
с нея искам да те обгърна...
 

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??