21 мая 2019 г., 11:24

Нежност в бяло 

  Поэзия » Любовная
424 5 8

Как със теб се разминахме... Помниш ли...

Беше в минал живот... Или вчера...

Днес сме тъжни несрещнати орбити,

две вселени, любов ненамерили...

 

Аз съм всичко, което не искаш

да изтриеш... Защото останах

във сърцето, в мечтите ти, в мислите...

В теб ще бъда, дори да ме няма...

 

Ще съм малка сълза. Лист отронен.

Чудна песен. Лунно докосване.

Юлски бриз ще съм. Трепет. И спомен.

И от звездна любов омагьосване...

 

Ще съм изгрев. И залез. И всичко...

Тъмен край. Или светло начало.

Във безсъници само обичана.

Ще съм вечна мечта... Нежност в бяло...

 

 


 

© ВАНЯ СТАТЕВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??