29 дек. 2010 г., 15:21

Нека! 

  Поэзия » Белые стихи
609 0 2

Влюбихме се ние двама

един на друг и бързо

без да мислим много много

взехме се...

 

И сега щастливо си живеем

и затова си пиша тези редчета

защото пожелавам си това

да си остане за вечни времена..

 

А на останалите покрай мен

нека повярват в любовта.

Нека я открият и последват

нашия пример сега

 

Нека вяра да не губят

и да не се отказват

за нищо на света...

Нека просто Коледа

им сбъдне една мечта

 

Пожелавам ви приятели

завинаги да ви споделят

само хубави неща и то

не само в любовта

 

Нека късметът не ви забравя

и щастие да ви доставя

Нека здравето не ви напуска

и винаги да вървите на слука

 

Ето така си представете

бъдещето си

и вярвайки в него

нека то да ви сполети

 

Искрено написах тези

редове...

Нека просто да се сбъднат

на всички в откровения

© Ребека Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??