28 окт. 2014 г., 23:23

Нека 

  Поэзия » Любовная
378 0 1

Аз съм  фосил на вечността,

 находката безимена за сетивата ти

и нека да  се впиша във ума,

да се вменя сред  клетките под  кожата,

да  скоча в ириса на твоите очи

да съм вълна люлееща  слуха ти.

 

Душата ми да бъде силата,

която в спиновете съживява

електроните  на твойте атоми.

Не се опитвай да ме опознаваш,

а ме почувствувай,само ме почувствувай!

 

Неописуемо да бъде нашто тайнство,

че тишината е гласът на вечността,

отекващ  в  чудесата на  живота.

Мълчанието ти е изрекло думите.

 

Така е хубаво да те усещам, да те имам

сред озарения и мракове,

във късче пролет и във късче зима,

във всичко, всякога и всякъде...

 

 

 

© Диана Кънева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Добра вечер, Зара!
    Много от далече си се вплела във вечността, търсейки взаимността на сливането - да си в очите му, да си вълна в ушите му, която пее непрекъснато.Най-важното е да те чувства където и да си, а мълчанието да ви говори със задушевния си глас....Пожелавам ти го от сърце!Зара, писала съм ти коментар и при прозата.Поздрав и лека нощ!
Предложения
: ??:??