31 мар. 2021 г., 20:58

Нека да е пролет 

  Поэзия
384 2 7

Нека да е пролет

цъфнала и мила,

от сърце се молим,

дай ни Боже сила,

 

дай ни Боже радост,

слънцето да зърнем,

тича пролет млада

и ще ни прегърне,

 

и ще ни обича

топло и безкрайно,

пролетта момиче

от уханна тайна.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??