31.03.2021 г., 20:58 ч.

Нека да е пролет 

  Поезия
428 2 7

Нека да е пролет

цъфнала и мила,

от сърце се молим,

дай ни Боже сила,

 

дай ни Боже радост,

слънцето да зърнем,

тича пролет млада

и ще ни прегърне,

 

и ще ни обича

топло и безкрайно,

пролетта момиче

от уханна тайна.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??