4 окт. 2013 г., 20:35

Нека да е зима 

  Поэзия » Юмористическая
842 0 10

НЕКА ДА Е ЗИМА

 

 

Вятър вие, клони клати,
ега ти!
С прът луканки под носа ти,
с кана пълна с медовина,
нека вънка да е зима.

Нека ледени къдели
вънка зимата да стели,
пак до моята камина
ще направиш ти партина.

В лед скован да е капчука,
сняг да бръска във комина,
голи, гушнати двамина,
вънка нека да е зима.

Тъй до мене подслонена,
с медовина подсладена,
със целувки упоена,
жарко ще е посред зима,


на ЖЕНАТА мен любила.

© Лордли Милордов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??