9 авг. 2022 г., 19:38  

Нека да се срещнем в прибоя 

  Поэзия » Любовная
406 3 4

Обожавам те, вълничке дръзка!
Нека да се срещнем в прибоя!
Аз и ти усукани води,
във връзка,
в едно отдаваме
енергията своя.
И ще заехти в екстаз ефира,
от сливането на Ти и Аз,
вълната.
Погалени от на Любовта 
зефира,
в прибоя ражда се душата,
Обожавам те така пенлива,
вълничке,
дете на свободата!
В мехурчета ти
събрана е вълшебна сила,
Енергията вечна,
споделена... на Любовта искрата!
 

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??