Aug 9, 2022, 7:38 PM  

Нека да се срещнем в прибоя 

  Poetry » Love
411 3 4

Обожавам те, вълничке дръзка!
Нека да се срещнем в прибоя!
Аз и ти усукани води,
във връзка,
в едно отдаваме
енергията своя.
И ще заехти в екстаз ефира,
от сливането на Ти и Аз,
вълната.
Погалени от на Любовта 
зефира,
в прибоя ражда се душата,
Обожавам те така пенлива,
вълничке,
дете на свободата!
В мехурчета ти
събрана е вълшебна сила,
Енергията вечна,
споделена... на Любовта искрата!
 

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??