Чистотата е моята превелика сила,
с нея стъпвам по Божиите пътища.
Възхвалявам Бога,
уповавайки се на името Господне.
Търся пътя, замъглена от лъжи коварни.
И се моля за душата ми изгубена,
пътя да намери, светлината да огрее.
Спри!!!... Нека съвестта говори.
Слепецът е без вяра.
А ти коя си?... В очите си се вгледай.
© Дони Все права защищены