9 окт. 2018 г., 20:49

Нека остане 

  Поэзия
550 0 0

Една закъсняла любов обикаля наоколо.
Без възклицания "Ах!" и "Ох!". Само есенни локви.
Само вятър внезапен и спомен за рана.


Не съм я чакала. Но, ако иска - нека остане.

© Иванка Гичева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??