9.10.2018 г., 20:49 ч.

Нека остане 

  Поезия
548 0 0

Една закъсняла любов обикаля наоколо.
Без възклицания "Ах!" и "Ох!". Само есенни локви.
Само вятър внезапен и спомен за рана.


Не съм я чакала. Но, ако иска - нека остане.

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??