3 янв. 2024 г., 21:08

Нека ти подам цветя 

  Поэзия » Любовная
290 0 0

Нека ти подам цветя,

чуден аромат долавям!

Най-хубава си в света,

вечно в душа те оставям!

 

Цветята са си мечта, магия,

на тях просто не се посяга!

Много болка в сърце крия,

душа към идеала се протяга!

 

Сърце от самота се терзае,

напразно светлина жадува,

по-прекрасна от теб не знае,

само заради теб съществува!

 

Жена с лице като на фея

нявга ме омая изведнъж,

със спомен хубав се грея,

но сега в сърце се лее дъжд!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??