Нека ти подам цветя,
чуден аромат долавям!
Най-хубава си в света,
вечно в душа те оставям!
Цветята са си мечта, магия,
на тях просто не се посяга!
Много болка в сърце крия,
душа към идеала се протяга!
Сърце от самота се терзае,
напразно светлина жадува,
по-прекрасна от теб не знае,
само заради теб съществува!
Жена с лице като на фея
нявга ме омая изведнъж,
със спомен хубав се грея,
но сега в сърце се лее дъжд!
© Георги All rights reserved.