Искаш ли днес да твориме поезия?
Буквите бавно ще изписвам с език.
Тялото твое ще бъде тетрадката,
аз върху него ще напиша и стих.
Искаш ли днес ти да бъдеш художника?
Аз ще съм чисто и бяло платно.
Страстни картини рисувай с четката,
фантазии цветни ще създаваме с теб.
Искаш ли днес за теб да бъда китарата?
Издаваща звуци под твоите топли ръце.
Свири върху мен, изпивай ме цялата,
накарай да трепне моето жарко сърце.
Искаш ли днес за теб да бъда и музата?
Заедно да пишем ред, подир ред.
Щом във телата нежен копнеж пак потръпва,
искаш ли днес с теб да твориме Любов?
© Пламена Владимирова Все права защищены
Наистина много ме зарадвахте с положителните си отзиви!
Най- искрено Ви желая много светлина и нежно вдъхновение!