5 мая 2007 г., 14:23

НЕЛЕПА СМЪРТ 

  Поэзия
531 0 3
                               НЕЛЕПА  СМЪРТ

                    Колко   си   малък,
                    мили   ми   сине...
                    А  остана   с  тати,
                    самичък без мен...

                    Съдбата  жестоко  ни раздели...
                     Без  майчина  обич,
                     мили  ми  сине,
                     живот  напред ще се  реди...

                     Ще  стана за  теб,
                     най-искряща  звезда!
                     През  облачето  бяло  ще надничам.
                     И  пак, и пак  ще  те  обичам!...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??