1 июл. 2017 г., 20:13

Ненадминатият 

  Поэзия » Свободный стих
349 2 0

 

За да разсъниш магията

в душата на хубава  жена,

често не е нужно много.

Подхвърлен  комплимент,

самолюбието нейно галещ,

или невинен кратък флирт.

 

За да увериш себе си и Бог,

че обичаш истински жена,

готов ли си всеки миг да си

до нея в радост, и в беда?

С нея да делиш пространство,

и време – дарове прескъпи твои?

 

За да остане онзи ненадминатият

смелост на мъжа май не му е нужна.

Жената себе си познала и ценяща,  

тачи доблестта мъжка и честната дума.

 

Самадхи

 

© Гюлсер Мазлум Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??