Нараних те, но и ти ме нарани...
Единствено ти можеше да ми простиш,
Но не - предпочете да си отмъстиш,
А как точно - чрез приятелката обща!!
Вярата ми в нея ти разби
И приятелството разруши!!!
Жалко за хубавите дни...
Двамата обичахме се...
Аз на пиадестал издигнах те, ала
Мечтите ми - разбиха се...
Трябва ли така да продължим?!?
Единствено съдбата може да реши.
© Силвия Герджикова Все права защищены