20 нояб. 2008 г., 07:51

Ненужна... 

  Поэзия » Любовная
1193 0 26
                   Ненужна...

Ръцете ни пързалки са за думи,
сърцето недостигащи мълчат,
отровно-кални от безумия,
виновно-лаещи послания сечат!...

Ръцете ни не смеят да обичат,
в Любов преливат оказионно,
ненужна... и продадена... не тичам...
грехът е обруган  амвон!...

© Таня Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??