Nov 20, 2008, 7:51 AM

Ненужна... 

  Poetry » Love
1162 0 26
                   Ненужна...

Ръцете ни пързалки са за думи,
сърцето недостигащи мълчат,
отровно-кални от безумия,
виновно-лаещи послания сечат!...

Ръцете ни не смеят да обичат,
в Любов преливат оказионно,
ненужна... и продадена... не тичам...
грехът е обруган  амвон!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??