19 мая 2016 г., 12:36

Необещано 

  Поэзия » Философская, Другая
456 0 3

Намечтах се, спирам, точка,
от утре само строги мисли ще подреждам.
Наобичах се и прекратявам,
душата грубо ще материализирам.
И няма да заплача, ще се смея,
такава, лекомислена се дегизирам.
Не искам и да пиша вече,
безгрижно ден за ден ще заживея.
Така не мога май, излъгах...
и вас, и мене също.
Без обич и мечти, и без перото
започвам всъщност
аз да не живея. 

 

© Галина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??