Нека ти опиша, приятелю,
с думи, макар да не стигат за това,
което случва се в мен:
Тялото ми, леко е като перце.
Издига се и в същото време ми е ясно,
че от земята не се отделям.
Оставих вълни на наслада да бушуват,
да вилнеят и рушат с мекота
убежденията на този свят.
Ограниченията му безполезни,
спиращи свободния поток
на чувствата човешки мощни.
Енергията, която ме изпълва,
прелива вън от мен и завладява всичко наоколо,
грабва го и го въвлича в моя вълшебен танц.
Танц на безкрайността в любовта.
Усмивка грее на лицето ми,
вълнение тръпне във всяка клетка.
Ни болка, ни тревога има място в този Рай,
слязъл за мен на Земята.
Летя, здраво стъпила на пода,
наслаждавайки се на бурята прекрасна.
Блаженството разлива се във мен,
студът доскорошен е само спомен.
Ах, как тръпна в любов безумна.
Тя изгаря всеки страх и прави го на прах.
Любов, но не само към любимия до мен,
любов към себе си аз чувствам,
обич най-безкрайна към всяка душа човешка.
Всяко цвете, насекомо или животинка,
усещам в цялата си мощ.
Аз, сияйна, страстна,
зареждам тях с живот.
И цялата Вселена сякаш сега
пее ми, за да танцувам аз в нощта.
Пее, така нежно, докосва моята душа,
като любовник топъл грее с песента.
Опиянена, не искам с това
чувство най-прекрасно да се разделя.
Вярвам, вярвам в любовта.
И в себе си вярвам както никога досега.
Зная, приятелю, каква е моята мечта.
Тя е да променя света.
Обединявайки всички същества,
заедно, постигайки мир и красота
в душите, умовете и телата.
Нека любов царува по света
и това да е подарък от човека
към неговата майка Земя.
© Калина Все права защищены