23.01.2015 г., 8:09 ч.

Неописуемо 

  Поезия » Друга
501 0 0

Нека ти опиша, приятелю,

с думи, макар да не стигат за това,

което случва се в мен:

Тялото ми, леко е като перце.

Издига се и в същото време ми е ясно,

че от земята не се отделям.

Оставих вълни на наслада да бушуват,

да вилнеят и рушат с мекота

убежденията на този свят.

Ограниченията му безполезни,

спиращи свободния поток

на чувствата човешки мощни.

Енергията, която ме изпълва,

прелива вън от мен и завладява всичко наоколо,

грабва го и го въвлича в моя вълшебен танц.

Танц на безкрайността в любовта.

Усмивка грее на лицето ми,

вълнение тръпне във всяка клетка.

Ни болка, ни тревога има място в този Рай,

слязъл за мен на Земята.

Летя, здраво стъпила на пода,

наслаждавайки се на бурята прекрасна.

Блаженството разлива се във мен,

студът доскорошен е само спомен.

Ах, как тръпна в любов безумна.

Тя изгаря всеки страх и прави го на прах.

Любов, но не само към любимия до мен,

любов към себе си аз чувствам,

обич най-безкрайна към всяка душа човешка.

Всяко цвете, насекомо или животинка,

усещам в цялата си мощ.

Аз, сияйна, страстна,

зареждам тях с живот.

И цялата Вселена сякаш сега

пее ми, за да танцувам аз в нощта.

Пее, така нежно, докосва моята душа,

като любовник топъл грее с песента.

Опиянена, не искам с това

чувство най-прекрасно да се разделя.

Вярвам, вярвам в любовта.

И в себе си вярвам както никога досега.

Зная, приятелю, каква е моята мечта.

Тя е да променя света.

Обединявайки всички същества,

заедно, постигайки мир и красота

в душите, умовете и  телата.

Нека любов царува по света

и това да е подарък от човека

към неговата майка Земя.

© Калина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??