16 мая 2007 г., 16:22

Непокорна 

  Поэзия
1003 0 13
 

На възли изстинали чувства завързвах,

а болката тайно от всекиго скрих.

След буря от чувства вратите затръшвах

и много мостове без страх разруших.


Разкривах  двуличните във маскаради.

Сама срещу всички играех на шах.

Прескачах препятствия с трудни каскади.

В морето от злоба с любов оцелях.


По-малко приемах, а давах без мяра.

Разнищвана, хулена бях, но не спрях!

Със непокорена от никого вяра

да съм непокорно-свободна успях!

© Дарина Дечева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??