25 мая 2008 г., 13:20

Неповторимите секунди 

  Поэзия
533 0 5

Tик-так...
Тик-так...
Часовникът отброява тези така
прекрасни и неповторими секунди...
Може би звучи малко тъжно.
Нали няма да усетим тези секунди отново...

Тик-так...
Тик-так...
И сякаш изчезват всички те...
Всички трепвания,
всички мимики
и всички глътки въздух,
в това безкрайно ехо...
Може би звучи още по-тъжно.
Нали няма да ги върнем...

Тик-так...
Тик-так...
И се отдалечаваме.
И все повече отказваме да ги помним.
Толкова обикновени,
а така важни и единствени...
Толкова малки и еднакви,
а така мистериозно скрили милиони истории...
Може би наистина е тъжно.
Нали все пак ще ги забравим...

© ДиаНа Щерева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??