22 янв. 2012 г., 22:20

... неповторимост 

  Поэзия
615 0 6

 

 

какво е любовта...
бряг
безвремие
докосване
откраднат поглед - усмивка
искрен смях - глътка вода
чаша топлота за гостите
следа в скалата от сълза
която ручейче оставя
къде съм аз във цялото обичане
къде си ти във ритъма любим
в закачките
в нарочното докосване
във мислите се стичаме
в безвремие
и дъх
неповторимост


 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??