1 дек. 2011 г., 19:00

Непозната 

  Поэзия » Любовная
640 0 2

Бих могла да ти пиша...
всяка минута, всеки час, всеки ден.
Но уви... ти нищо не знаеш,
не познаваш и частица от мен.
Не знаеш ти за какво мечтая,
... не знаеш мойта тъга...
и за какво се боря не знаеш...
и какво значи за мен любовта.
В очите ти ще съм непозната -
откъсната, чужда, далечна,
но за сърцето ти ще съм добрата -
близка, истинска, вечна...

© Елица Шопова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • харесах!
  • "В очите ти ще съм непозната -
    откъсната, чужда, далечна,
    но за сърцето ти ще съм добрата -
    близка, истинска, вечна..."

    ХАРЕСАХ!
Предложения
: ??:??