14 июн. 2017 г., 22:56

Непознато минало 

  Поэзия » Свободный стих
612 0 0

Сънувам сънища странни, 

водят ме в непознати градове.

Обвити са с огромни тайни,

но всичко в тях тъй познато ми е.

 

Всяко камъче докосвам,

знам, че тук съм била...

Но защо нищо не си спомням?

Защо всичко е обвито в мъгла?

 

Предишни животи ли сънувам?

Живяла ли съм в тези градове? 

Нито един от тях не познавам,

но помни ги моето сърце...

 

 

© Дочка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??