Тиха стая. Докосване. Нежност.
Свята обич на мъж и жена.
Неизречени думи. Копнежност.
Ням свидетел е тук младостта.
Светло утро и ново начало.
Неизбръснато мъжко лице.
Две сърца във едно затуптяли
с чистотата на малко дете.
Бяла стая. Години и старост
са се сляли в една тишина.
Трепет. Спомени. Мъничка радост.
Незастинала жар. Любовта!
© Руми Все права защищены