Красива нощ деня сменява,
в приказния сън отново ще си ти.
А после идва ден и приказката оживява,
и ден след ден, и нощ след нощ лети.
Обичах те в онова безкрайно синьо лято,
сред слънце, музика, лъчи, вълни.
Обичах те и после пак, когато
вън заваляха дъжд и сняг, студ и тъмнини.
Обичам те сега и днес, и утре още,
ще те обичам пак и пак докрай!
И с любовта ми, непресъхващ извор мощен,
ще те дарявам ден след ден и нощ след нощ безкрай!
© Пламена Все права защищены