24 июн. 2015 г., 20:08

Непривично 

  Поэзия
443 0 2

 

 

Изтръпвам от твоите въпроси

и не мога да си отговоря сам,

какво ново ти ми носиш -

от любов съм вече изгорял ...

 

Досега на кредит съм обичан,

                      с непоносима лихва,

странни са ми нежните слова,

сам да се раздавам

                                    предпочитам,

да не умолявам чуждата съдба ...

 

И е толкоз непривично

да чувствам до мене топлина,

сърце друго да е в ритъм

с душевните ми сетива ...

 

И се питам, и те питам,

дали си истина или си игра?

 

 

 

 

© Валдемар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??