30 окт. 2011 г., 19:29

Непървата любов 

  Поэзия » Другая
654 1 14

И аз подхранвах нечии илюзии,
посяти в празнините на самотност.
А после извенъж си тръгвах грубо,
без жал разтърсвах нечии животи.

И аз отлагах най-безцеремонно
да си простя, да им простя на други.
Криворазбрана и ненужна гордост!
Във боя с времето все ние губим.

Сега пред теб треперя за последно,
като че ли за пръв път ми е. Коленича.
"Последно е" - като рецидивистите
повтарям ти и вярвам го - "Обичам те".

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??