3 июл. 2008 г., 06:46

Неравен брак 

  Поэзия » Эротическая
756 0 3


Заплака Белият Мечок,
че Мургавата му Тюленка
в следловния му сън дълбок
на друг предлага свойте ненки.
И при това - на не един...
И всички те му се присмяха,
че го очаква пъстър син:
с по петънце - от всеки някой...

И там, на Ледника-Естет,
върху Замръзналата Вечност,
издраска мечешки завет:

МЕЧОК ЛИ СИ - СИ ЛЯГАЙ... С МЕЧКИ!!!

© Александър Белчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??