12 июл. 2019 г., 11:38  

Неразгадан 

  Поэзия » Любовная
1206 3 3

                    НЕРАЗГАДАН                                

                                             (На любимия)

                                                                   

                

                Заспивам със болка в сърцето 

                и мисля отново за теб

                пред мен оживява лицето   

                познато и мило наглед!

 

                Събуждат ме скрити копнежи, 

                забравени думи тежат, 

                стаените спомени свежи, 

                стихийно плътта ми горят!   

 

                Усмивки изящни долитат

                напразно мечтая, блестя,

                горчивите сълзи се вплитат 

                свирепо дълбаят в гръдтта!

             

               Долавям дълбоко във мене 

               стаена частица от грях,   

               душата ми вечно ще стене,

               така не те и разбрах...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

                                                                                                                                                                       

© Galina caneva Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??