28 мая 2009 г., 21:31

Нереално 

  Поэзия » Любовная
408 0 0

Кръвта се стича по ръцете ми

на пода на сърцето ти.

Не виждаш ли?

Не чуваш ли

тишината в очите ми?

Те застинаха в теб.

В твоя огън и лед.

Те викаха устните

със спомен трънлив

за вкус тръпчив.

© Изгубена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??