May 28, 2009, 9:31 PM

Нереално 

  Poetry » Love
407 0 0

Кръвта се стича по ръцете ми

на пода на сърцето ти.

Не виждаш ли?

Не чуваш ли

тишината в очите ми?

Те застинаха в теб.

В твоя огън и лед.

Те викаха устните

със спомен трънлив

за вкус тръпчив.

© Изгубена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??