28 авг. 2009 г., 11:36

Нередности 

  Поэзия » Другая
466 0 0

В живота търсим радостта между отвъдното и реалността;

когато си щастлив, се заблуждаваш, когато страдаш - в ужас изпадаш.

Защо живеем и с какво се борим, можем ли трудностите да преборим?

Можем ли на всекиго да се опълчим или предпочитаме да мълчим?

 

Всичко си има научно обяснение - светът търпи своето поражение;

милиони деца по света хващат иглата и докарват си белята.

Осемнадесетгодишно момче вчера умря,

предозира се в колата си и сърцето му спря.

 

Малко хлапе пуши и пие - това е резултатът, когато вкъщи всеки го бие,

младо момиче скочи от петнадесетметрова скала,

просто защото останала сама...

Трябва ли да продължава това, с добри очи ли да гледаме на света?

 

© Поли Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??