19 июн. 2022 г., 11:11

Неритмично 

  Поэзия » Любовная
256 0 3

Затъжих се за тебе.
Невероятно е!
Зад високия хребет
свети лятото.
В необятните нощи
са светулките.
Аз чакам ли, чакам още
притулена,
скрита в храсти 
къпинови.
Летните страсти
са сини.
Толкова, колкото са очите ти.
А усмивката - весела.
Само защо ли мъчително
лятото пее песен?
Песен, в която те няма -
тъжно е.
Времето се оказа голямо
лъгане.

© Елия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??