10 мая 2008 г., 18:53

Несбъдната мечта 

  Поэзия » Любовная
655 0 16
Изгубвам те, преди да те намеря,
жигосваш ме със своята любов.
Но аз без теб дали ще оцелея,
в този жалък, нечовешки живот?
Извайвам те, преди да те измисля,
създавам те, не с ум, а със душа.
И болката жестоко ме притиска,
а аз страхувам се да съм сама.
Целувам те, преди да те докосна,
забравям за всички тъжни дни.
Пред теб съм – страстна, тъмнокоса,
горят до черно, в огън моите очи.
Обичам те, преди да съществуваш,
ти, моя несбъдната детска мечта.
Затварям очи и нежно заспивам
и се моля да те срещна пак във съня.

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??